Bij Idella staat de mens centraal; dat vinden medewerkers en klanten fijn.

Alle collega’s maken deel uit van een groter geheel, ieder onderdeel is daarbij van belang. Idella is een platte organisatie waarin we passie, kennis en ervaring met elkaar delen. Of het nu om de laatste technologische ontwikkelingen of de afronding van de implementatie voor een nieuwe klant gaat, Idella gaat altijd voor het beste resultaat.

Idella zorgt voor jou

Gezondheid en een sterk wij-gevoel zijn belangrijk voor Idella. Er is tijd en ruimte voor een grapje en successen vieren we samen. En verjaardagsfeestjes hebben een speciaal karakter binnen Idella; heel Europa weet er inmiddels van. Ook staat er iedere middag een gezonde lunch klaar in de kantine. Medewerkers worden gestimuleerd om een actieve levensstijl aan te nemen. Idella draagt bij aan jouw sportschoolabonnement en organiseert regelmatig een sportief uitje.

Idella is zichzelf

Pakken en jeans werken bij Idella nauw samen. Idella weet namelijk dat het niet om uiterlijk vertoon gaat. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Idella koestert zo ieder uniek talent dat bij haar werkt. Want mensen, die staan centraal bij Idella.

Help je mee Idella vormgeven?

Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen.

Werken
bij Idella

Sollicitatie & Onboarding

Vacatures

Contact met Idella

Mag Idella je terugbellen?

Bel ons direct

Idella is nieuwsgierig. Jij ook? Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)36 844 6000.

Waar wil je ons treffen?

Contact met IdellaKerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Hogehilweg 18
1101 CS Amsterdam
Kollergang 9
7773 NG Hardenberg
Maelsonstraat 28
1624 NP Hoorn