De Finance Suite kent een brede opzet. Hierdoor is het mogelijk unieke oplossingen te creëren. Als enige softwareplatform biedt de Finance Suite een volwaardige hybride DB – DC oplossing. Hierdoor kan bijvoorbeeld een APF, DB met DC kringen combineren en kan jouw pensioenfonds aanvullende regelingen zoals nettopensioen in beschikbare premieregelingen aanbieden.

Alles in één

Ook geïntegreerde spaar- en beleggingsproducten zijn voor Idella de normaalste zaak van de wereld. Want waarom zou je sparen bij een bank en beleggen bij een vermogensbeheerder, als dat tegenwoordig via één dashboard te regelen valt?

De architectuur van de Finance Suite is zo opgezet dat je alleen ziet wat je nodig hebt en geen last hebt van onnodige ballast. Workflows en Business Process Management (BPM) zorgen voor real time integratie tussen componenten, onder een goed beheersbare en duidelijke architectuur.

Idella implementatievormen

Meer in Dit maakt Idella

Oplossingen

Help je mee Idella vormgeven?

Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen.

Werken
bij Idella

Sollicitatie & Onboarding

Vacatures

Contact met Idella

Mag Idella je terugbellen?

Bel ons direct

Idella is nieuwsgierig. Jij ook? Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)36 844 6000.

Waar wil je ons treffen?

Contact met IdellaKerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Hogehilweg 18
1101 CS Amsterdam
Kollergang 9
7773 NG Hardenberg
Maelsonstraat 28
1624 NP Hoorn