Idella ziet de financiële sector als één geheel. Daarom zijn alle productlijnen ondergebracht in één oplossing: de Finance Suite. Want of je vermogen opbouwt in een beleggingsproduct, bij een vermogensbeheerder of bij jouw pensioenfonds: in veel gevallen is de kern gelijk.

Finance Suite

De Finance Suite is een one-stop-shop softwareplatform voor spaar, beleg- en pensioenadministraties. De kern van de Finance Suite bestaat grofweg uit de Innovact Suite en het BGS Platform. Deze modules kunnen zowel losstaand als geïntegreerd worden afgenomen. Idella heeft haar producten zo doorontwikkeld dat ze functioneel superieur zijn ten opzichte van andere oplossingen in de markt.

De modulaire opzet van de Finance Suite biedt een essentieel voordeel: banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenuitvoerders en -fondsen kunnen makkelijk nieuwe producten lanceren en toevoegen aan hun aanbod.

Pensioen

De Innovact Suite is een zeer compleet pensioenadministratiesysteem dat pensioenuitvoerders en -fondsen in staat stelt een efficiënte pensioenadministratie te voeren tegen een aantrekkelijk kostenniveau. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor actuariële analyse, verslaglegging, elektronische archivering, workflow management en talrijke aanvullende zaken.

Sparen & beleggen

Het BGS Platform is de software van Idella voor banken, verzekeraars, PPI’s en vermogensbeheerders. Talloze beleggersgiroadministraties, participantenregisters en beschikbare premieregelingen zijn in dit toonaangevende, geïntegreerde back-, mid- en frontoffice softwarepakket van Idella ondergebracht.

Meer in Dit maakt Idella

Delivery model

Help je mee Idella vormgeven?

Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen.

Werken
bij Idella

Sollicitatie & Onboarding

Vacatures

Contact met Idella

Mag Idella je terugbellen?

Bel ons direct

Idella is nieuwsgierig. Jij ook? Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)36 844 6000.

Waar wil je ons treffen?

Contact met IdellaKerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Hogehilweg 18
1101 CS Amsterdam
Kollergang 9
7773 NG Hardenberg
Maelsonstraat 28
1624 NP Hoorn