Micropensioen

Idella is betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Idella laat dat zien door te doen waar zij goed in is en te helpen daar waar zij echt het verschil kan maken.

Een goed voorbeeld van onze maatschappelijke betrokkenheid is onze bijdrage aan het micropensioen initiatief van Enviu. Idella stelt kennis, ervaring én haar Finance Suite oplossing beschikbaar aan People Pension Trust.

Idella creëerde de technologische ruggengraat voor dit bijzondere pensioenproduct. Bijzondere distributiekanalen, een ander kennisniveau van deelnemers over pensioen in een high volume en low assets context zorgen voor nieuwe uitdagingen.

Dit micropensioenproduct is inmiddels al live in Ghana en ook in andere minder economisch ontwikkelde landen worden door People Pension Trust initiatieven opgezet.

enviu micropensioen

Gezondheid en bewegen

De gezondheid van haar medewerkers is voor Idella belangrijk. Idella ondersteunt graag initiatieven om iedereen in beweging te brengen. Denk aan korting op een sportschoolabonnement of het organiseren van sportieve evenementen. We doen ook geregeld in groepsverband mee aan bijzondere evenementen. Idella heeft daarnaast een eigen zaalvoetbalteam, dat natuurlijk altijd versterking kan gebruiken!

Meer in Dit vindt Idella

Visie & Waarden
Diversiteit

Help je mee Idella vormgeven?

Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen.

Werken
bij Idella

Sollicitatie & Onboarding

Vacatures

Contact met Idella

Mag Idella je terugbellen?

Bel ons direct

Idella is nieuwsgierig. Jij ook? Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)36 844 6000.

Waar wil je ons treffen?

Contact met IdellaKerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Hogehilweg 18
1101 CS Amsterdam
Kollergang 9
7773 NG Hardenberg
Maelsonstraat 28
1624 NP Hoorn