Idella brengt structuur in een wereld met een wirwar aan verschillende oplossingen en elementen. Door selectief te zijn en oog te hebben voor wat echt nodig is, weet Idella precies wat ze moet doen om tot een bruikbaar en tastbaar eindresultaat te komen. Met deze visie pakt Idella elk project aan.

Visie

Bij Idella worden we gedreven door het ontwerpen van nieuwe software die perfect past. Dat betekent dat we ons eerst verdiepen in wat de gebruikers écht willen, nu en in de toekomst, ook als ze het zelf nog niet weten.

We kijken naar ons werk niet alleen als programmeurs, als leveranciers van software of financieel specialisten. We kijken ernaar als designers.

Bij het vinden van de oplossing onderzoeken we nieuwe mogelijkheden en gebruiken we onze creativiteit, intuïtie en analytisch vermogen. In stappen, net zolang tot we de beste bruikbare oplossing vinden. Dan werken we deze met de grootste zorg uit tot een product dat echte meerwaarde levert.

Proactief

Idella is altijd herkenbaar aan haar proactieve houding. Idella begint en eindigt elk project met de reële behoeften van de klant. Dat vergt pro-activiteit, creativiteit en oplossingsgerichtheid.

Empatisch

Idella kan zich helemaal inleven in de ander. Dit zorgt ervoor dat alle oplossingen die zij bedenkt ook echt aan een behoefte voldoen. Dit empathisch vermogen is intern voelbaar en wordt ook zo ervaren door klanten.

Analytisch

Het succes van Idella is mede te danken aan haar analytische denkvermogen. Haar specialistische kennis in het vakgebied, snel kunnen schakelen en jarenlange ervaring zijn een combinatie die bij elk project optimaal worden ingezet.

Inventief

Idella is erg nieuwsgierig waardoor ze blijft ontwikkelen en verbeteren. Zo heeft ze steeds weer creatieve ideeën die ze graag deelt met haar collega’s en waar klanten profijt van hebben.

Zelfbewust

Idella is trots dat haar producten door bijna 3 miljoen mensen in Nederland worden gebruikt. Haar successen deelt ze dan ook graag met anderen. Door haar ervaring en expertise heeft ze een duidelijke mening over wat de beste oplossing is in de financiële markt.

Meer in Dit vindt Idella

MVO & Sport
Diversiteit

Help je mee Idella vormgeven?

Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen.

Werken
bij Idella

Sollicitatie & Onboarding

Vacatures

Contact met Idella

Mag Idella je terugbellen?

Bel ons direct

Idella is nieuwsgierig. Jij ook? Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)36 844 6000.

Waar wil je ons treffen?

Contact met IdellaKerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Hogehilweg 18
1101 CS Amsterdam
Kollergang 9
7773 NG Hardenberg
Maelsonstraat 28
1624 NP Hoorn