Idella werkt voor jou. Iedere dag besteedt zij haar onuitputtelijke energie aan het transparant, eenvoudig en begrijpelijk maken van complexe financiële producten. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar het is waar Idella goed in is.

Helpende hand

De financiële sector is een complex geheel. Het draait allemaal om vertrouwen. Banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenuitvoerders en -fondsen worden gehouden aan streng toezicht. Die regels zijn nodig om jouw vertrouwen te rechtvaardigen. Idella houdt wet- en regelgeving goed in de gaten en weet waar jouw bank, pensioenfonds of vermogensbeheerder mee worstelt. En ze biedt een helpende hand.

Innovatie als drijfveer

Verouderde systemen zorgen ervoor dat de innovatiekracht in de financiële sector soms achterblijft bij andere sectoren. Innovatie waar iedere consument bij gebaat is. Want waarom zou je wel je energieverbruik real-time kunnen bekijken, maar niet je opgebouwde pensioen? Idella vindt dit onbegrijpelijk. Daarom biedt zij oplossingen waar jij als consument ook echt iets aan hebt.

Idella werkt voor jou

Nederlanders kunnen best wel eens mopperen, maar we leven in een bijzonder welvarend land. Vele miljarden aan spaargeld, belegd vermogen en pensioengeld zijn door miljoenen Nederlanders opzij gezet. Voor een mooie aankoop of gewoon ‘voor later’.

Idella heeft ruim 2,7 miljoen Nederlanders als klant. En waarschijnlijk zijn zij zich daar niet van bewust. Dat vindt Idella best bijzonder. In een wereld die bol staat van moeilijke termen en snelle veranderingen speelt Idella een belangrijke rol. Iedere dag weer, werken wij vol passie aan jouw financiële toekomst.

Grote kans dat jouw bank, pensioenfonds of vermogensbeheerder ook op Idella vertrouwt. En zo niet, waarom eigenlijk nog niet?

Meer in Idella werkt voor

Klanten
Klanten vertellen

Help je mee Idella vormgeven?

Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen.

Werken
bij Idella

Sollicitatie & Onboarding

Vacatures

Contact met Idella

Mag Idella je terugbellen?

Bel ons direct

Idella is nieuwsgierig. Jij ook? Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)36 844 6000.

Waar wil je ons treffen?

Contact met IdellaKerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Hogehilweg 18
1101 CS Amsterdam
Kollergang 9
7773 NG Hardenberg
Maelsonstraat 28
1624 NP Hoorn