Betekenis van Idella

De naam Idella, daar is over nagedacht. Vraag jij je af waarom wij Idella heten? Hieronder doen we je het uit de doeken.

Betekenis Idella warm exotisch

Een warme, exotische naam

Idella is een Spaanse naam (uit te spreken als ‘idéa’) en in Nederland vrij onbekend. Daardoor roept het geen associaties op – anders dan dat de Spaanse uitspraak klinkt als ‘idee’. Het is daarom nu nog een leeg canvas dat we zelf kunnen invullen. En: zo’n naam is zeer onderscheidend in onze markt!

Waarom Idella lekker simpel

Lekker simpel

Idella is een naam die ‘lekker bekt’ en weinig problemen geeft met spelling en uitspraak. Je onthoudt hem ook makkelijk. Da’s fijn als je mensen mondeling of via de telefoon vertelt waar we op het net te vinden zijn.

Betekenis Idella betekenis

De betekenis van Idella

Idella is niet alleen een opgewekte naam met een vrolijke en positieve uitstraling. Het is ook doel- en toekomstgericht. In de naam zit het woord ‘idee’ en het heeft associaties met ‘ideaal’, ‘idealistisch’ en zelfs ‘idyllisch’.
Hiermee drukken we uit: ‘Kijk eens wat mogelijk is’, ‘Wij realiseren voor jou de meest ideale toekomst’ en: ‘Alleen het hoogst haalbare is genoeg’. Idella heeft als naam een sterke emotionele lading, vooral als je de eindklanten centraal stelt.

Betekenis Idella echte naam

Een echte naam!

Idella is een echte roepnaam! Dat betekent dat we de organisatie als persoon kunnen uitbeelden. Zo’n personificatie biedt mogelijkheden in onze communicatie en marketing en zorgt voor herkenning bij onze belangrijkste doelgroepen. Veel bedrijven doen zich voor als een persoon. In de Nederlandse technologie-sector kennen we dit van bijvoorbeeld Ben (telecom) en Evi.

Betekenis Idella menselijk sympathiek

Menselijk en sympathiek

Qua merk verwijst ‘Idella’ naar het sympathieke, empathische en vriendelijke karakter van de relaties die we met elkaar hebben. We zijn geen formele, op status gerichte organisatie maar gaan liefst op vriendschappelijke voet met elkaar en onze klanten om. Opdrachten krijgen we omdat we ‘geschikte lui’ zijn die onze klanten graag de gunfactor geven.

Betekenis Idella iedereen wil

Don’t take our word for it

Idella heeft het zelfs geschopt tot vermelding in de Urban dictionary: “The most unique talented girl in the universe. Her shy manner masks her true colors which, once you get to know her, shine brighter than the yellow sun. Her impeccable skills will blow you away. Everyone wants to be Idella.” Je begrijpt dat wij – vrouw én man – ons helemaal in deze karakterschets kunnen vinden.

Help je mee Idella vormgeven?

Idella zoekt medewerkers die zelf initiatief nemen en met nieuwe ideeën komen.

Werken
bij Idella

Sollicitatie & Onboarding

Vacatures

Contact met Idella

Mag Idella je terugbellen?

Bel ons direct

Idella is nieuwsgierig. Jij ook? Wij zijn benieuwd waar we je mee mogen helpen. Neem gerust contact met ons op: +31 (0)36 844 6000.

Waar wil je ons treffen?

Contact met IdellaKerkstraat 56
1354 AB Almere Haven
Hogehilweg 18
1101 CS Amsterdam
Kollergang 9
7773 NG Hardenberg
Maelsonstraat 28
1624 NP Hoorn